KONCERTERFacebook Instagram YouTube

LOVSANGSKONCERT
ARVID ASMUSSEN & BAND
29. SEPT. KL. 20:00

Billetter sælges på dagen ved indgangen til kirken fra kl. 19 (kontant/mobilepay)
100,- kr. pr. person over 14 år.

koncert

Katedral – en lovsangskoncert med Arvid Asmussen og band Glæd dig til en stor lovsangsaften når Arvid Asmussen og hans band præsenterer sangene fra KATEDRAL! Albummet udkom i september 2022 og blev taget rigtig godt imod på en landsdækkende releaseturne, på diverse streamingstjenester, og ikke mindst i kirker landet over, hvor flere af sangene allerede er blevet en del af fællessangs-repertoiret. Til efteråret 2023 er Arvid og bandet klar til endnu en koncertrække.
Lovsangskoncerten bliver en medrivende aften, hvor Arvid og bandet inviterer til fællessang med både nye og kendte danske lovsange og salmer. Der vil også være enkelte ”lytte-sange” på repertoiret. Genren spænder fra folk/singer-songwriter til pop/rock og leveres af et fantastisk band bestående af Steffen Rauff (tangenter), Jacob Worm (guitarer), Jimmi Bech (trommer), Oliver Nymann-Eriksen (bas) og Cathrine Højlund (sang).
KATEDRAL handler om Guds nærvær – ikke i kun kirken – men i skaberværket og i naturen rundt omkring os, der er den egentlige, store katedral. Her kan vi kan opdage Gud - at vi kan være sammen med ham og at han taler til os. De fleste danskere kan komme i kontakt med følelsen af at være en del af noget større, når de er i naturen – uanset deres forhold til kirken – og sangene rækker på den måde ud over kirkens rum til endnu flere danskere.
Koncertturneen arrangeres i samarbejde med YFC/SonarMusic. Efter koncerten vil der være mulighed for at købe musik og merchandice og hilse på Arvid og bandet.

Om Arvid Asmussen
Arvid Asmussen er sangskriver, musiker, forfatter og præst i Silkeborg Oasekirke. Siden 2010 har han udgivet moderne salmer og lovsange og er bl.a. kendt for ”Vi vil gi’ dig det bedste vi har”, ”Ud af mørket” og ”Jeg vil ikke glemme dig”. Arvid Asmussen har spillet mere end 200 lovsangskoncerter over hele landet og følges hver måned af ca. 7000 lyttere på Spotify foruden andre streamingtjenester. Arvid Asmussen er aktuel med albummet ”Katedral” som udkom i september 2022.

Links
Youtube: www.bit.ly/2NHRDYS
Spotify: spoti.fi/3PUVNfa
Facebook: www.facebook.com/arvidlovsang/
Instagram: www.Instagram.com/arvidlovsang

Henrik Tjagvad Madsen