Koncert med Southern Roads - 2. april kl. 19:30

Southern Roads
- americana til eftertanke og fordybelse. (læs videre under billedet!)
Placeholder image
I en digitaliseret verden, hvor fastspeed fremmer flygtighed, får publikum lowspeed og tid til eftertanke og fordybelse, når de fem musikere i det vestjyske band Southern Roads indtager scenen med en samling af egne sange.
I Peder Juul Mikkelsens tekster er der altid en åndelig kerne, som man kan forholde sig til, alt afhængig af hvem man er, og det er, sammen med musikken, det der gør sangene vedkommende. Bandet formår at skabe en stemning med deres musik og tager publikum med ud til de store vidder, hvor horisonten er bred og himlen høj, og de indbyder publikum til at gå på opdagelse i sangene og danne deres egne meninger om og refleksioner over det de hører.
Musikken har afsæt i den folkelige amerikanske tradition af blandt andet country, blues, gospel og rock'n'roll. På scenen giver bagtæppets store billede af hjulspor i et vestjysk landskab, sammen med de mange rekvisitter i træ, en oplevelse af at være med der hvor sangene har deres udspring.
Foruden forsanger Peder Juul Mikkelsen, der også spiller på guitar og mandolin, består bandet af Kasper Petterson, strengeinstrumenter og vokal, Magnus Gravgaard, trommer og percussion, Lars Braüner, bas samt Rikke Olesen, harmonika og vokal.

Henrik Tjagvad Madsen