KONFIRMAND


Kirkens konfirmand logo

INDSKRIVNING TIL NÆSTE HOLD 2022

Du kan tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal vi bruge en kopi af dåbsattesten.Den digitale konfirmandtilmelding er åben i bestemt tidsrum. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn uden om systemet, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på tlf: 97 12 23 38.
Du kan også tale med vore præster.

KONFIRMATION 2021

I lighed med mange andre kirker, og da et flertal forældre har udtrykt ønske om flytning af konfirmationen til efteråret, så er flyttet til:
29. august.
Vestervanskolens
7A kl. 9:00
7B kl. 11:00

Vi har planlagt øvedage kort tid før konfirmationen i august. Yderlige oplysninger kommer via Facebook og direkte til konfirmanderne.

Lennart B. Jessen & menighedsrådet

KONFIRMATION

FOR VESTERVANGSKOLEN
Inddelingen for konfirmander 2022 kender vi ikke endnu.

Specialklassernes elever skal bare følge 7.A, 7.B eller 7.C alt efter hvad der passer bedst for eleven og forældre.

Vi plejer i Sct. Johannes Kirke at konfirmere Vestervangskolens 7.A+7.B sidste søndag i april. Hvis 7.C findes, så benyttes første søndag i maj. Vi sender den første information ud til forældre via klasserne i skolen. Yderligere info kan fås hos præsterne.

Bemærk tingene kan ændres, hvis kommunen blander sig inden 7.klasserne er sammensat.