KONFIRMAND
Vestervangskolens 7A og 7B m.f.

Kirkens konfirmand logo


Facebook YouTube

INDSKRIVNING m.v.

HOLD der konfirmeres

Du kan tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit MitID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke på tilmeldingen. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal vi bruge en kopi af dåbsattesten.

HUSK - inden du går videre til MitID, så er der forskel på kirkens navn lokalt og inden i myndighedernes system. Vores kirke hedder Sct. Johannes Kirke, det står på grundstenen i kirken, men myndighederne, har bestemt sig for at kalde alle disse kirken for SANKT.

Altså søg efter Sankt Johannes Kirke, Herning!!!!Hvis du har brug for at tilmelde dit barn uden om systemet, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på tlf: 97 12 23 38.
Du kan også tale med vore præster.

Holdene begynder første hele uge i september. 

KONFIRMATION

FOR VESTERVANGSKOLEN
Klasse inddelingen for konfirmander kender vi først når de kommer til kirken. Ang. oplysninger om dit barn, så spørg på skolen.

Specialklassernes elever skal bare følge 7.A, 7.B eller 7.C alt efter hvad der passer bedst for eleven og forældre.

Vi plejer i Sct. Johannes Kirke at konfirmere Vestervangskolens 7.A+7.B sidste søndag i april. Hvis 7.C findes, så benyttes første søndag i maj. Vi sender den første information ud til forældre via klasserne i skolen. Yderligere info kan fås hos præsterne.

Bemærk tingene kan ændres, hvis kommunen blander sig inden 7.klasserne er sammensat.

Kontakt en af præsterne